youtube-64 facebook-64
 twitter-64

Routeplanner

Shout Box

Laatste bericht: 1 week, 3 dagen geleden
 • avatar
  Arvid: Anne kent de liedjes heel goed, dus zoek haar op op Facebook Smile Inschrijving voor 2015 is vanaf 1 Oktober. Voor die tijd zullen we onze nieuwe website presenteren, dus snel meer nieuws !
 • avatar
  luuts: hoe heette het liedje van Modern groot? x
 • avatar
  Danceforlife: wanneer kan je je inschrijven voor danskamp 2015
 • avatar
  Joyce: Wachtend op de dvd Sad
 • avatar
  kikilampe: weet iemand hoe het liedje heet van de hihop workshop groot van patrick? xx
 • avatar
  xkittylucien: @Danceforlife - flock of birds - Coldplay xx
 • avatar
  Danskamp: week 3 groep 2!! Very Happy
 • avatar
  Danceforlife: weet iemand misschien hoe dat liedje heet van de dans van groep 4
 • avatar
  michielsens: hoelaat moet je er zijn?
 • avatar
  xSmurfje: @Demi_x wat leuk! Smile
Bekijk archief

Alleen geregistreerde leden mogen posten

Zonder deze bedrijven bestaat er geen Danskamp!

Onze organisatie kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren. We zijn nu eenmaal geen commercieel bedrijf en kunnen de kinderen extra laten genieten dankzij de hulp van deze topbedrijven. Mocht u meer informatie willen maak dan vooral gebruik van de link naar de websites van onze toppers!

Dick Bronder | DB Websites

Al een aantal jaren probeert Danskamp om haar website te verbeteren en werkbaar te krijgen. 3 jaar geleden kwam een aanbieding van DB Websites om ons hierbij te ondersteunen. Niet alleen kwam er een voorstel om een verbeterde website te bouwen, maar tevens een dosis advies om HEEEL veel leuke functies toe te voegen. Zo werd Dansweb geboren (onze eigen community) en kunnen deelnemers eigen foto's uploaden. Welkom in het team: Directeur Dick Bronder !

Chris Mertens | Mertens AVR

mertenslogoChris is... Tsjah wat is hij eigenlijk niet? Geluidsman, tourmanager, rigger etc. Hij heeft getourd met de allergrootste artiesten en is nu eigenaar van een groot Licht en Geluidsbedrijf. Dit jaar zorgt hij weer voor de geweldige apparatuur bij de voorstelling. Mertens werkt voor o.a. Andre Rieu, Funk Soul Sisters, Omnia, en vele andere topartiesten. Danskamp wordt voorzien van fantastisch geluid, prachtige lichtshow en geweldige technische begeleiding. Vanaf jaar 1 sponsor: welcome back Mertens Licht en Geluid

Pascale Nalens | PN Design

Onze grafische topper: al 7 jaar op rij verantwoordelijk voor onze PR ontwerpen. Niet alleen ontwerper maar tevens kunstenares: en dat zie je terug! Pascale is gespecialiseerd in speciale projecten, waarvoor ze niet alleen grafische ontwerpen aanlevert, maar ook 3D animaties, filmpjes en clips. Met Adobe After Effects, Illustrator, CorelDraw en Cinema 4D, bouwt ze uit allemaal bitjes en bytjes de meest prachtige dingen. Exclusief verbonden aan Danskamp en Stichting DanceProMotion: Pascale Nales !

 

 

 

 

Haise Bosma | AV Today

Dit bedrijf in de AV sector gaat alweer haar 5de Danskamp jaar tegemoet. Dankzij Haise Bosma is het voor ons mogelijk om Danskamp TV te maken! Hij levert camera‚Äôs, montage, beamers, schermen etc. Check ook zijn website! Haise zelf is bekend als stagemanager en technische organisator van grote AV projecten. Ooit begonnen vanuit een kleine opslag mag hij zich inmiddels meten met de grote Video-bedrijven in Nederland. Zijn HD-camera's geven ons de mogelijkheid om beelden te schieten van HET mooiste zomerkamp van Nederland en de filmavond wordt op groot scherm uitgezonden met de mega-projector van AV-2-Day!