youtube-64 facebook-64
hyves-64 twitter-64

Routeplanner

Shout Box

Laatste bericht: 1 dag, 4 uren geleden
 • avatar
  DANCExKyra: Ik zit in week 1 ! Wie nog meer ?? Wink
 • avatar
  Arvid: Ja Eva, je krijgt elke dag een warming-up, een groepsles van 2 uur, dan 2 workshops van elk 2 uur
 • avatar
  eva.: Krijgen we naast de workshops ook nog andere dans lessen? (:
 • avatar
  Arvid: Ik heb net een berichtje geplaatst met de directe link naar het formulier. Update je computer met een goede browser en het werkt sowieso weer helemaal goed. (Safari, Firefox, Chrome)
 • avatar
  Arvid: «link»
 • avatar
  Imans98: ohh ik wil echt heel graag met men vriendinnen naar week 2 Smile
 • avatar
  Imans98: ohh heel erg bedankt! alleen ik snap niet hoe je je kan inschijven... ik kan het formulier niet vinden...
 • avatar
  Arvid: Je kunt alleen zelf een keuze maken. Er zijn al bijna 2000 mensen op kamp geweest waarvan er een heleboel elke zomer terug komen. Bekijk vooral eens de filmpjes op ons YouTube kanaal dan heb je een heel goed gevoel bij de sfeer en inhoud van Danskamp.
 • avatar
  Imans98: ik zit er zo erg over te denken of ik wel moet gaan... is het leuk? people help me met een keuze maken hahah
 • avatar
  DD: hoi fleurh...ik kom ook uit haarlem maar zit in week 2..jammer.genoeg
Bekijk archief

Alleen geregistreerde leden mogen posten

Zonder deze bedrijven bestaat er geen Danskamp!

Onze organisatie kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren. We zijn nu eenmaal geen commercieel bedrijf en kunnen de kinderen extra laten genieten dankzij de hulp van deze topbedrijven. Mocht u meer informatie willen maak dan vooral gebruik van de link naar de websites van onze toppers!

Chris Mertens | Mertens L & G

mertenslogoChris is... Tsjah wat is hij eigenlijk niet? Geluidsman, tourmanager, rigger etc. Hij heeft getourd met de allergrootste artiesten en is nu eigenaar van een groot Licht en Geluidsbedrijf. Dit jaar zorgt hij weer voor de geweldige apparatuur bij de voorstelling. Mertens werkt voor o.a. Andre Rieu, Funk Soul Sisters, Omnia, en vele andere topartiesten. Danskamp wordt voorzien van fantastisch geluid, prachtige lichtshow en geweldige technische begeleiding. Vanaf jaar 1 sponsor: welcome back Mertens Licht en Geluid

Haise Bosma | AV Today

Dit bedrijf in de AV sector gaat alweer haar 5de Danskamp jaar tegemoet. Dankzij Haise Bosma is het voor ons mogelijk om Danskamp TV te maken! Hij levert camera‚Äôs, montage, beamers, schermen etc. Check ook zijn website! Haise zelf is bekend als stagemanager en technische organisator van grote AV projecten. Ooit begonnen vanuit een kleine opslag mag hij zich inmiddels meten met de grote Video-bedrijven in Nederland. Zijn HD-camera's geven ons de mogelijkheid om beelden te schieten van HET mooiste zomerkamp van Nederland en de filmavond wordt op groot scherm uitgezonden met de mega-projector van AV-2-Day!

Pascale Nalens | PN Design

Onze grafische topper: al 7 jaar op rij verantwoordelijk voor onze PR ontwerpen. Niet alleen ontwerper maar tevens kunstenares: en dat zie je terug! Pascale is gespecialiseerd in speciale projecten, waarvoor ze niet alleen grafische ontwerpen aanlevert, maar ook 3D animaties, filmpjes en clips. Met Adobe After Effects, Illustrator, CorelDraw en Cinema 4D, bouwt ze uit allemaal bitjes en bytjes de meest prachtige dingen. Exclusief verbonden aan Danskamp en Stichting DanceProMotion: Pascale Nales !

 

 

 

 

Dick Bronder | DB Websites

Al een aantal jaren probeert Danskamp om haar website te verbeteren en werkbaar te krijgen. 3 jaar geleden kwam een aanbieding van DB Websites om ons hierbij te ondersteunen. Niet alleen kwam er een voorstel om een verbeterde website te bouwen, maar tevens een dosis advies om HEEEL veel leuke functies toe te voegen. Zo werd Dansweb geboren (onze eigen community) en kunnen deelnemers eigen foto's uploaden. Welkom in het team: Directeur Dick Bronder !