VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is Danskamp nu precies?

Danskamp wordt georganiseerd voor meisjes én jongens van 10 tot en met 18 jaar. Deelnemers die eerder hebben meegedaan en tijdens het laatste jaar net 19 zijn geworden, kunnen dispensatie krijgen en nog 1 jaar extra deelnemen. Nieuwe inschrijvingen van 19 jarigen worden niet aangenomen.

 

Zijn de begeleiders allemaal danseressen?

Niet allemaal: wel een groot deel. Alle groepsbegeleiders zijn fantastische dansdocenten en natuurlijk superleuke mensen! Naast danseressen hebben we een aantal extra krachten: een projectmanager, sociaal begeleider, spelbegeleider, technicus en 4 cameramensen.
Je kunt kennismaken met ons team via de teampagina.

 

Waar slapen we?

Danskamp wordt georganiseerd op een prachtige groeps-accomodatie in Wilhelminaoord. Deze locatie is volledig gecertificeerd volgens het Jantje Beton veiligheidskeurmerk en staat middenin een prachtig bos.
Je slaapt op slaapkamers, samen met andere deelnemers van dezelfde leeftijd. Als je vooraf al andere mensen kent kun je je samen opgeven en wij proberen jullie dan in dezelfde slaapkamer te plaatsen. Let op: dit kan alleen als je van ongeveer dezelfde leeftijd bent.

 

Ik ben vegetariër of heb een speciaal dieet, is dat een probleem?

Absoluut niet: als je duidelijk aangeeft op je formulier dat je bepaalde dingen niet eet proberen we daar rekening mee te houden. Hele specifieke problemen kun je altijd het beste overleggen met de organisatie: dan zoeken we samen met je ouders naar de beste oplossing.
Let op: als je van tevoren niet aangeeft dat je bepaalde dingen niet lust of mag eten, kunnen we daar tijdens Danskamp geen rekening meer mee houden. Vul het inschrijfformulier dus goed in !

 

Hebben we ook corvee?

Nee natuurlijk niet! Jullie zijn op vakantie en we willen graag dat je een mooie tijd hebt op ons kamp. We hebben een team van eigen koks, schoonmakers, gebouwbeheerders en verder neemt de begeleiding alles voor haar rekening. Wel wordt verwacht dat je je eigen rotzooi opruimt en dat je je bordje even leegmaakt alvorens dit bij de afwastafel neer te zetten. Het principe is: laat geen vuil achter voor anderen.

 

Hoe lang dans je nou op een dag?

Gemiddeld 6 uur(!). Dat klinkt lang: en dat is het ook. Feit is dat de tijd voorbij vliegt en de deelnemers het belangrijk vinden om veel te dansen. Onze begeleiding houdt wel in de gaten of het veilig en verstandig is om door te gaan als je last hebt van vermoeidheid of blessures. Je bent nooit verplicht om mee te doen: even ontspannen/uitrusten en toekijken mag altijd.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Hier vul je al je gegevens in (samen met je ouders) en de bevestiging krijg je zowel per e-mail als per post.
Zorg dat je er op tijd bij bent: Danskamp is heel erg populair en we zijn altijd snel vol!

 

Ik heb me ingeschreven, wat nu?

Na het inschrijven ontvang je per mail een overzicht van je inschrijving en alle linkjes om de betaling(en) te kunnen voldoen. Zodra de betaling met het kenmerk dat eindigt op ‘-001’ voldaan is ontvang je per post een brief met daarin de bevestiging van je definitieve inschrijving.

 

Krijg ik een herinnering?

Elke maand wordt er een automatische herinneringsmail verstuurd met daarin het overzicht van betaalde en openstaande betalingen. Deze ontvangt je alleen als je nog openstaande betalingen hebt.

 

Wanneer ontvang je alle kamp informatie?

Twee weken voor Danskamp ontvang je per e-mail alle praktische informatie.

 

Ik heb geen mail ontvangen?!

Alle automatische communicatie gaat vanuit website@danskamp.nl. Het kan helaas voorkomen dat onze e-mails in je spam folder belanden. Je kunt dit voorkomen door ons e-mailadres aan je contactenlijst toe te voegen.

 

Kan ik mij nog afmelden nadat ik ben ingeschreven?

Als je je hebt ingeschreven voor Danskamp, reserveren we voor jou alle benodigdheden zoals een slaapplaats, het eten en de workshops. Je kunt je dus niet zomaar uitschrijven als je eenmaal bent aangemeld.
Is er nu toch iets heel belangrijks tussen gekomen waardoor je echt niet mee kunt, moeten je ouders contact met ons opnemen en een verzoek tot uitschrijving indienen. Wij proberen dan jouw plekje over te zetten naar iemand op de reservelijst. Let op: aan een uitschrijving zijn wel administratiekosten verbonden.
We kunnen niet zomaar geld terugstorten. Om die reden raden wij ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene situaties.