Masterclass Hiphop

GIANINNI SEMEDO MOREIRA

Masterclass Hiphop – Gianinni Semedo Moreira

 

Gianinni is op dit moment een van de meest succesvolle Nederlandse dansers in Amerika.

Masterclass Modern

Gianinni Semedo Moreira

 

Gianinni is op dit moment een van de meest succesvolle Nederlandse dansers in Amerika.

Gianinni Semedo Moreira

Gianinni is op dit moment een van de meest succesvolle Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil. Naast choreograaf en danser is Gianinni ook regisseur. Hij werkte aan succesvolle projecten voor merken zoals BMW, Nike en Footlocker.

Zijn roots liggen in Rotterdam en dat is ook waar hij ooit begonnen is. Hij studeerde in Rotterdam bij de Dansacademie Codarts en via So You Think You Can Dance heeft hij laten zien dat de wereld aan zijn voeten ligt.

Één van de hoogtepunten van 2017 was zijn deelname aan de Super Bowl met Lady Gaga. Dit live-event is bekeken door ruim 118 miljoen mensen en is de best bekeken act in de geschiedenis van de Super Bowl.

In Nederland kun je hem vanaf april zien als jurylid bij het nieuwe dansprogramma ‘Time To Dance’. Samen met Dan Karaty en Robin Martens bepaalt Gianinni welke dansers door mogen naar de volgende ronde.

Deze superster heeft tijd vrij weten te maken om speciaal voor jullie deze zomer af te reizen naar Wilhelminaoord. Hij gaat jullie meenemen in de wereld van Hiphop!