DANSKAMP 2019: HET LEUKSTE ZOMERKAMP VAN NEDERLAND EN BELGIË!

Danskamp organiseert al 15 jaar de grootste dans-ervaring van de Benelux: DANSKAMP! Meer dan 2100(!) dansliefhebbers genoten al van workshops, gegeven door de beste choreografen ter wereld. Naast het dansen, ontstaan vriendschappen voor het leven en beleef je een week die je nooit meer zult vergeten. De verbondenheid die ontstaat tijdens Danskamp is wordt uitgedrukt in onze slogan: Connected by Dance. Zorg dat ook jij deel uit gaat maken van de grootste dans-community: schrijf je snel in voor DE danservaring van 2019: Connected by Dance…

CONNECTED BY DANCE

Danskamp.NL is een non-profit organisatie die in 2019 alweer 15 jaar bestaat. Wij organiseren dans-zomerkampen voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar. Onze organisatie bestaat geheel uit gepassioneerde professionals die vrijwillig meewerken aan dit project.

MISSIE

Ons doel is het delen van onze passie met het talent van de toekomst. Dit doen wij onder andere vanuit de slogan ‘Connected by Dance’, waarmee we tot uitdrukking brengen dat het delen van een gezamenlijke passie zorg draagt voor oprechte verbondenheid. Wij geloven dat kinderen sterker worden als ze met ‘gelijkgestemden’ omgaan en samen kunnen werken aan een gezamenlijke droom.

VISIE

De manier waarop wij uiting geven aan onze missie, is onder andere door het organiseren van onze zomerkampen. Daarnaast zijn we actief in het adviseren en begeleiden van talentvolle dansers/choreografen, en zetten wij ons waar mogelijk in ter ondersteuning van (landelijke) dansevenementen. Vele dansscholen en organisaties doen met regelmaat een beroep op kennis die aanwezig is binnen de organisatie en RvA van Danskamp en Stichting Dance ProMotion.

HISTORIE

Danskamp.NL werd opgericht in 2005. Vanuit een theatrale passie en de wens deze te delen met het talent van de toekomst, ontstond een bedrijf dat kinderen een jeugdvakantie vol dansplezier bezorgt. Het absolute kenmerk van een Danskamp zomerkamp is het feit dat onze naam staat voor kwaliteit.

Niet alleen op dansgebied; daar leveren we uiteraard het allerbeste, maar ook in de begeleiding van de kinderen. Ouders moeten het vertrouwen krijgen in onze organisatie en wij moeten dat verdienen. Daarom selecteren we met zorg onze groepsbegeleiders en organisatie. Alle groepsbegeleiders zijn dansdocent en hebben ervaring met het werken met kinderen. Per leeftijdscatagorie zoeken we begeleiders die aansluiten op de kinderen en hun belevingswereld. Onze organisatie bevat ook professionals die dagelijks werken voor de meest baanbrekende bedrijven in Nederland. De zakelijke opzet wordt gedaan door een bedrijfskundige, de sociale begeleiding is in handen van een pedagoog, de opnames worden gemaakt door een regisseur/cameraman, de spelletjes worden bedacht door een game-designer en de eindregie is in handen van een producent. U ziet: niets wordt aan het toeval overgelaten: het gaat namelijk om uw kind!