Masterclass Modern – Manuella Verzwyvel

Manuella startte haar dansavontuur al op jonge leeftijd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Ze zette haar studies verder aan De Kunsthumaniora Dans, waar ze haar passie voor Moderne en Hedendaagse dans ontdekte. Hierna wou ze zichzelf verder ontwikkelen als uitvoerend danseres en ging ze naar het Koninklijk Conservatorium Antwerpen waar ze haar dansopleiding voltooide.

Tijdens haar danscarrière werkte ze o.a samen met Randi Devlieghe, Jelena Kostic, Katia Pire, Natascha Pire, Jeniffer Regidor, Minhee Bervoets, Rebecca Tanghe, Isabelle Beernaert, Valentina Nigro, Roy Julen, … en danste ze op bekende podia zoals Brussels Expo (Special Olympics 2014), het Sportpaleis in Antwerpen (Special Olympics 2014), Tomorrowland Mainstage 2016 en 2018 te Boom, …

Later in haar carrière nam ze deel aan “So You Think You Can Dance 2015” waar ze schitterde in de finale en werkte ze ook mee als danseres aan enkele tv-shows, waaronder “Belgium’s Got Talent” en “Jonas en Van Geel”, en videoclips van Stromae en Udo. Daarnaast is ze een veel gevraagd jurylid voor internationale danswedstrijden, zoals “Dance Stars” (BE-NL) en “Dance Waves Competition”.