Organisatie Danskamp

De mensen die het allemaal mogelijk maken

Arvid Buit

Arvid Buit

Organisator

Arvid is de oprichter en bedenker van Danskamp.NL Al 15 jaar is hij actief binnen de organisatie en deze editie gaat hij voor de laatste keer het leukste dans-zomerkamp organiseren. Op locatie zie je hem vooral bij de aankondigingen en andere praatjes. Dat doet hij namelijk buiten Danskamp om ook graag: praten 🙂 Als voormalig theaterproducent en artiesten-manager, is hij tegenwoordig actief als schrijver, spreker en begeleider van topdirecteuren. Maar het állerliefst is hij op Danskamp. O en zijn vrouw (Rienje) en kinderen (Emma & Elian) komen ook gezellig mee.

Cathelijne Bronder

Cathelijne Bronder

Organisator

Cathelijne is ooit in aanraking gekomen met Danskamp.NL als deelnemer van de zomerkampen. Zeven keer deed ze mee, en daarna was het tijd om de overstap te maken in het begeleidingsteam. Als sociaal begeleider stond ze garant voor het welzijn van de deelnemers en ondersteuning van kinderen die extra begeleiding/hulp nodig hadden. Nu is ze als organisator belast met de sociale en productionele kant van de projecten. In het dagelijks leven is Cathelijne in opleiding tot anesthesie verpleegkundige.

Raad van Toezicht

De oprichters en initiators van Danskamp.NL

Arvid Buit

Arvid Buit

Voorzitter Raad van Toezicht

Arvid is de oprichter en bedenker van zowel Danskamp.NL als Stichting DanceProMotion. In het dagelijks leven is hij druk met allerlei dingen. Zo is hij executive coach, auteur, spreker en bestuurder. Zijn grootste passies zijn ‘dingen bedenken’, ‘dingen regelen’ en natuurlijk zijn gezin. Binnen de Raad van Toezicht coached en begeleidt hij het bestuur van de Stichting en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe initiatieven en projecten. Ook is hij verantwoordelijk voor het concept en de strategie van de stichting.
Rienje Buit - Kamminga

Rienje Buit - Kamminga

Secretaris Raad van Toezicht

Rienje was maar liefst 7 jaar lang onderdeel van de kern van Danskamp.NL. Haar specialiteiten zijn financial controlling en het ontwikkelen van superleuke activiteiten en spellen. In het dagelijks leven is ze actief als vestigingsmanager bij MF Uitzendbureau en als er nog vrije tijd over is besteedt Rienje die graag met haar gezin, of aan GeoCachen en puzzelen. Ze functioneert in de Raad van Toezicht als specialist in financiën en het creëren van nieuwe programma-onderdelen.

Raad van Advies

Adviseurs met passie voor dans

Theo Buit

Theo Buit

Voorzitter RvA

Theo Buit is als arts al 10 jaar verbonden aan Danskamp, met als belangrijkste specialisatie het medisch advies. Vooraf scant hij samen met de sociaal begeleider alle ‘speciale gevallen’ en adviseert de organisatie in de juiste aanpak en observatie criteria. In het dagelijks leven is Theo ondernemer en runt hij (B)Uitzicht Arbozorg.
Cor Houet

Cor Houet

Lid RvA

Cor Houet is drie jaar lang actief geweest als sociaal begeleider. Met zijn enorme ervaring in de opvang en begeleiding van probleemjongeren en speciale problematiek, is hij zeer belangrijk gebleken voor Danskamp en haar team. In het dagelijks leven is Cor actief bij SMO Traverse en is hij actief in de Ondernemingsraad.
Daniel Pit

Daniel Pit

Lid RvA

Daniel is in de eerste 3 edities van Danskamp actief geweest als sociaal begeleider. Daarnaast is hij één van de oprichters van Stichting DanceProMotion. Hij adviseert de Danskamp directie bij strategische uitdagingen. In het dagelijks leven runt Daniel zijn eigen bedrijf: Daniel Pit Bureau voor samenlevingsopbouw.