Sponsoren

Zonder hèn zou Danskamp niet kunnen bestaan

Chris Mertens

Chris Mertens

Directeur Mertens AVR

Chris Mertens is al vanaf jaar 1 sponsor van Danskamp.NL  Zijn bedrijf Mertens AVR is de grootste verhuurder van licht-geluid en rigging materialen van Noord Nederland. Met bijzonder veel passie voor theater, kunst, dans en muziek, ondersteunt hij shows en optredens met prachtige technische voorzieningen. Mertens AVR werkt o.a. voor André Rieu, Galili Dans, Faithless e.v.a. Met kennis en het beste materiaal ondersteunt deze topondernemer Danskamp met alle audio- en lichtmaterialen.

Haise Bosma

Haise Bosma

Directeur Smart Camels

Haise Bosma is al 8 jaar actief als sponsor voor Danskamp. Zijn bedrijf Smart Camels is gespecialiseerd in de markt van grote bedrijfspresentaties en video-producties. Smart Camels voorziet het Danskamp TV team van prachtige camera’s, zendersets en levert natuurlijk de beamer en het grote bioscoop scherm voor de filmavond. Het bedrijf staat bol van creativiteit en vindt het dan ook zeer belangrijk om dit talent te stimuleren bij het talent van de toekomst.

Dick Bronder

Dick Bronder

Directeur DBWS

Dick Bronder is eigenaar van DBWS. Hij bouwt al 6 jaar de Danskamp website en is specialist in betaalbare internet oplossingen. Zijn beide dochters doen al jarenlang mee met Danskamp en Cathelijne is zelfs toegevoegd aan het Danskamp Team. Dick heeft zelf ook een enorme passie voor dans (vooral Argentijnse Tango) en vertaalt die passie in zijn bijdrage aan de Danskamp website.