Dansbegeleiders

Samen met de Vloggers zijn de dansbegeleiders verantwoordelijk voor een team. Ze begeleiden de Teams Modern, African, Showdans en Hiphop in het maken van een choreografie.

Manouk Lim

Manouk Lim

Team Modern

Manouk is inmiddels een vertrouwd gezicht binnen het Danskamp team. Elk jaar heeft ze bewezen dat haar manier van aanpak voor alle deelnemers die bij haar in de groep zitten goed werkt en dat resulteert altijd in een prachtige dans op het podium! Dit jaar gaat ze jullie een choreografie laten maken in haar favoriete stijl en specialiteit: modern. Een betere modern-docent kunnen jullie je niet wensen!

Nadine Koster

Nadine Koster

Team African

Nadine is afgestudeerd aan de opleiding Mbo dans en is bezig met haar laatste jaar Docent Dans van dansacademie Codarts. Haar specialiteit ligt in de stijl African en dat is precies waar ze haar team dit jaar in gaat begeleiden. We kennen Nadine als enthousiast en energiek en weten zeker dat ze met jullie een topchoreografie gaat neerzetten! Zijn jullie er al klaar voor?!

Iris Veldboer

Iris Veldboer

Team Showdans

Nieuw in ons team dit jaar: Iris Veldboer! Deze Brabantse komt uit Eindhoven waar ze zich van jongs af aan al op het dansen stortte. Na allerlei talentenklassen en vooropleidingen is ze bij de opleiding Docent Dans aan dansacademie Codarts te Rotterdam terecht gekomen. Op dit moment is ze druk bezig met afstuderen, gelukkig komt ze in de zomer helemaal naar Drenthe om samen met jullie een knallende Showdans te choreograferen! Welkom bij Danskamp Iris 🙂

Kimberley Looijen en Helin Demir

Kimberley Looijen en Helin Demir

Team HipHop

De begeleiders voor Team Hiphop zijn Kimberley en Helin! Op dit moment studeren ze beide aan de Utrechtse Dans Academie en hiphop zit in hun hart en nieren. Ze zijn super enthousiast om deze zomer aan de slag te gaan, zijn jullie er ook klaar voor? Welkom bij Danskamp dames 🙂

Danskamp TV Vloggers

De Vloggers zijn samen met de dansbegeleiders verantwoordelijk voor een Team en volgen hun team op de voet met een camera in hun handen. Zo hoeft u thuis niets te missen!

Nina van der Waerden

Nina van der Waerden

Danskamp TV Vlogger

Ook nieuw binnen ons team is Nina. Na haar opleiding Communicatie en Multimedia Design heeft ze er voor gekozen om psychologie te gaan studeren. Haar grafische kennis zal uiteraard goed van pas gaan komen tijdens het vloggen, het team van Nina gaat prachtige beelden van zich krijgen! Van harte welkom bij Danskamp Nina!

Dominika Visser

Dominika Visser

Danskamp TV Vlogger

Vroeger als deelnemer, dit jaar voor het eerst als begeleider! Inmiddels studeert ze tot Docent Maatschappijleer aan Fontys te Tilburg. Deze enthousiaste dame gaat haar team de hele week volgen met een camera, vragen stellen en alles vast leggen wat er in de groep gebeurt, zodat de thuisblijvers echt niets hoeven te missen! Welkom in het team Dominika!

Tessa Landwer Johan

Tessa Landwer Johan

Danskamp TV Vlogger

Ook Tessa is een oud-Danskamp deelnemer en is super enthousiast om als Vlogger mee te gaan! Ze is energiek, ziet niets over het hoofd en weet precies wat er in de groep speelt. Ze zal er voor zorgen dat al de deelnemers in haar team goed op camera komen te staan. Welkom bij het Danskamp team Tessa!

Melanie Zoer

Melanie Zoer

Danskamp TV Vlogger

Na drie jaar als deelnemer met Danskamp mee te zijn geweest is ook Melanie door en door bekend met Danskamp. Tijdens Danskamp gaat ze haar opleiding Travel & Hospitality Leidinggevende, waarbij ze veel groepen begeleidt, combineren met haar andere grote passie: fotografie en film! Ze gaat ervoor zorgen dat haar team van het beeld afspat. Leuk dat je van de partij bent Melanie!

Begeleiding

Algemene begeleiding / Techniek

Remco Stam

Remco Stam

Techniek

Voor het derde jaar gaat Remco weer de nodige technische ondersteuning bieden tijdens Danskamp! Remco is bezig met zijn eerste jaar als Industrieel Product Ontwerper, waar hij onder andere al een stoel en een magnetron heeft gemaakt! Wie weet komt dat nog eens van pas tijdens Danskamp 🙂 Fijn dat je er dit jaar weer bij bent Remco!

Clara de Bruijn

Clara de Bruijn

EHBO en Spelbegeleider

We zijn blij te kunnen zeggen dat Clara voor het tweede jaar met ons meegaat! Als student Geneeskunde die een passie heeft voor dansen is ze natuurlijk uitermate geschikt om ons team als EHBO’er en spelbegeleider te versterken. Zij zal je helpen als je ergens pijn hebt of als je je niet lekker voelt. Daarnaast kan ze jullie ook alles vertellen over wat er tijdens het avondprogramma gaat gebeuren! Deze dame kan niet wachten tot Danskamp, welkom terug Clara!